Välkommen till oss på Kakelmontören

Vi som driver Kakelmontören i Karlstad heter Jim och Daniel. Vi har jobbat tillsammans som kollegor länge inom branschen. Efter några år började tanken på att starta något eget att locka och 2017 sedan startade vi Kakelmontören för att kunna utveckla vår gemensamma vision som plattsättare.

Över 40 års erfarenhet av plattsättning

Tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom yrket. Vi är stolta plattsättare och målet är att alltid utföra arbetet så effektivt, rent och snyggt som möjligt. Det var av en slump som vi båda hamnade i denna bransch, men det visade sig passa oss som handen i handsken eftersom vi är praktiskt lagda och gillar att arbeta med händerna. Dessutom har vi öga för detaljer och innehar självklart yrkesbevis.

Våra kunder har ofta en bild av hur de vill att slutresultatet ska se ut, men det är helt okej att inte riktigt veta hur du vill ha det. Vi har lång erfarenhet och ger gärna förslag till dig som kund för att uppnå bästa resultat och hitta den lösning som passar bäst för varje enskilt uppdrag.

Vi tar hand om hela badrumsrenoveringen

Tycker du att det vore skönt att någon tar hand om hela bygget eller renoveringen åt dig? Förutom själva plattsättningen fungerar vi som bollplank och rådgivare när det kommer till val av kakel och klinkers. Vi kan hålla i hela projektet om du vill.

Tack vare våra samarbeten med andra hantverkare ser vi till att renoveringen eller byggnationen blir så smidig som möjligt för dig. Du som kund behöver bara ha en kontakt när du renoverar.

Vi hjälper dig med all sorts plattsättning

Vi lägger kakel och klinkers i badrum, uterum, ovanför köksbänkar och på hallgolv, både varma och kalla golv. Vi utgår från Karlstad och behärskar all sorts plattsättning och alla typer av material, men delar gärna med oss av tips på vilket material som kan passa bäst för just dig.

Avancerad mönsterläggning är inga problem för oss och självklart ser vi till att ditt våtutrymme blir tätt.

Beroende på dina behov kan vi ta på oss hela projektet, det vill säga, vi river ut och bilar bort ditt gamla material, ordnar underarbetet och kan samordna elarbeten, måleri och VVS.

”Vi har aldrig haft så proffsiga, lyhörda och noggranna hantverkare som Kakelmontören i Karlstad.

På två veckor stod vårt nya totalrenoverade badrum färdigt precis som vi ville ha det. En smidig process där all kommunikation med oss och deras samarbetspartners fungerade utmärkt!”
– Elin Jones, Karlstad

Våtrumsbehörighet

Vi är utbildade i Byggkeramikrådets (Sveriges stora auktoritet inom kakel och klinker) branschregler (BBV), vilket innebär att vi har våtrumsbehörighet. För att få den har vi gått utbildningar för plattsättare och arbetsledare och lärt oss hur vi arbetar enligt branschreglerna.

När vi träffas har du rätt att be oss visa vår behörighetslegitimation. Den visar att vi är behöriga plattsättare och får utföra tätskiktsarbete. Behörigheten ger oss rätt att utfärda BKR:s kvalitetsdokument, som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmannamässigt sätt.

Kontakta oss för offertförfrågan

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig och vad det skulle kosta? Vi kommer gärna kommer hem till dig och bildar oss en uppfattning. Därefter får du inom kort en offert så att du får en helhetsbild av vad det kommer att kosta.